Man hittar ett hus....


Sörkaserna, så såg det då... 11 år sedan. Blev "förälskad" med en gång! Hade inte kamera med meg då, så foton nedanför har Vanja, min syster, tagit! Att hon, m/fam. bor bara 4 km undan, var med i priset. Pris som jag pressade ned til SEK 390.000,-  Men måste då ta alt "skrot" i ladan - ligger där fortfarande !!! Nog var det tid för förändringar. - köpet klart hösten 2005, men övertog formelt januari 2006 - för dryga 10 år sedan. Inte var det vatten indraget - inget avlopp - och dårlig el ! Men både vatten och avlopp hittade jag, under golvet i tillbygget - låg där klart att ta i bruk. 

Dagens badrum - drog upp vatten och avlopp ... bygde väggar, monterade tvättfat, WC och dusch - ja, så som det ser ut nu!

Bra att slippa ute-dasset (ute-do) 

Här bodde vi, Bjarne och jag - tur vi hadde så effektiv braskamin !! 

 

 

Det er väl några "milstones" jag helst vill glömma, men viktiga händelser - i två omgångar upptäcktes äkta hussvamp. Det löste sig, men för ett jobb.... Som tur var, täckte min husförsäkring det hela....  Nu är hella grunden fylt up med leca och betong, och med nya furu golv i hela 1.a våningen.... och nytt kök.... så jag klagar inte...

 

Filmen om HUS-SVAMPEN är från andra attacken... 

Nu är det bara välstånd... nytt kök, nya golv... en fullvärdig bostad jag älskar bo i - och Anne fixar, och trivs bra här ... rättar upp en del "fel" i "interiör" ,  färger... , o.s.v.  Välkommet! 

Alltid så fin utsikt, ikke en dag er lik.

Litt gammelt, litt nytt, litt endring.....