Rasken & Tigern

rasken og tigern sommer 2015

Så søte og uskyldige vi var her da, nå er vi blitt litt større og tøffere...men like bortskjemte og kosete...

Jeg heter Rasken og det er fordi jeg er raskere enn lynet...og så er jeg veldig sjarmerende og kosete....

Og så er det så fint for oss katter her på Kasene, vi lever et fritt og fint katteliv, vi har katteluke slik at vi kan komme og gå som vi vil, her har vi alt vi trenger: mus, fugler, to "foreldre" som ikke har peiling på katteoppdragelse(og vi snurrer dem rundt "kattelabben" som ingenting) og så får vi kattemat fra boks(for det er best og dyrest, ha ha.....) og så mye kos vi bare vil(for vi bestemmer når og hvor, så det så) 

Jeg heter Tigern og det er jeg som er den egentlige sjefen her, jeg bare går litt stillere i dørene enn broren min, den skøyern.  Det er jeg som passer på her, jeg holder det musefritt. Først var jeg litt skeptisk til hun kjæresten til Morgan men nå er hun blitt min aller beste venn. Jeg elsker å sitte sammen med henne når hun strikker, da passer jeg på garnet hennes. 

Jeg er veldig glad for at Rasken også fikk bli med til Kasene, uten han ville det blitt litt kjedelig her. Av og til kan jeg bli drittlei han men så er jeg veldig glad i han også. Han hjelper meg med å vaske meg der jeg ikke kommer til og så tar vi oss en skikkelig slåsskamp av og til. Jeg lar han vinne av og til men som sagt: det er jeg som er sjefen

Pc-katter, kosekatter, jegere

Katter skal egentlig ikke ligge i menneskesenger men det bryr ikke "foreldrene" våre seg om. De er så svake for oss at de åpner opp døra om morgenen så vi får komme inn og ligge oppå de deilige dynene. Noen ganger ligger vi her hele dagen...ingen jager oss ut........livet er herlig som Bjarne sier...

Og så elsker vi å forstyrre "foreldrene" når de sitter ved pcene.  De klarer nesten ikke motstå oss da heller og lar oss ligge oppå tastaturet slik at de ikke får gjort noen verdens ting. Mennesker altså.....

Av og til kommer Elsa på besøk. Vi er ikke så veldig begeistret for henne. Hun tror hun bare kan komme her og legge seg nærmest husse og bare forsyne seg av maten vår. Det går greit men vi trekker et lettelsens mjau når hun drar hjem igjen.  

Jeg bare elsker min husse 

Jeg liker å følge med på hva som skjer...

Og jeg elsker å sove.....

Og så liker vi å være der husse og matte er....

Og enda mer katter...

Til og med eget skilt har vi fått.

Vaktpost 1.

Vaktpost 2.

Gjeeeesp.....

Ja det er jeg som er sjefen...noen må jo passe på når brorsjan bare ligger og sover....